Op 17 januari 2014 is, na vele werkzaamheden, dorpshuis Irene feestelijk heropend.

Na de aftrap van de verbouwing, op13 juli 2013, was het grote moment eindelijk daar.

Onder grote belangstelling is dorpshuis Irene in Wijckel, na een grondige verbouwing en uitbreiding, op 17 januari 2014 officiëel heropend.
Aan Sjoerd Wildschut de eer om de officiële handeling, het lint doorknippen, uit te voeren, onder het toeziend oog van het bestuur en de vele belangstellenden.

opening irene 001

Na deze handeling werd de champagnefles ontkurkt door bestuurslid Trudy Kwakman en was er, onder het genot van een drankje en lekkere hapjes, gelegenheid om de metamorfose van het dorpshuis met eigen ogen te aanschouwen.

Uiteraard werden er diverse speeches gehouden, waarin alle stadia en de voorbereiding van de verbouwing de revue passeerden.

Namens dorpsbelang Wijckel ontving het bestuur van Irene uit handen van Rob Post een symbolisch geschenk; de schoolbel die jaren dienst heeft gedaan in de onlangs helaas gesloten dorpsschool De Regenboog.

opening irene 002

Deze bel krijgt uiteraard een mooi plekje in het dorpshuis en zal nog menigmaal geluid worden voor 'de laatste ronde'.

Het bestuur en de inwoners van Wijckel kunnen trots zijn op het eindresultaat en de inzet van de vele vrijwilligers die tot dit prachtige eindresultaat hebben geleid.

Bekijk hier de fotoreportage van de feestelijke heropening.

Joomla templates by a4joomla