Afdrukken
Hits: 1789

Op woensdag 9 maart 2016 organiseert Dorpsbelang een interactieve avond over lelieteelt.

Deze avond vindt plaats in dorpshuis Irene en begint om 19.45 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Het wordt een interactieve avond met informatie over het telen van lelies in Wijckel, Gaasterland en omgeving.

Aanleiding

Aanleiding voor het organiseren van deze avond ontstond tijdens de zoektocht naar antwoorden op de vragen die op kwamen met het beschikbaar stellen van drie percelen in Wijckel voor lelies.

Vragen

Dit zijn enkele van de vragen die op 9 maart aan een bollenteler, een bodemdeskundige van St. Bollenboos en iemand van het RIVM door onze gespreksleider in een serie van 3 korte interviews worden voorgelegd.
Ook uw of jouw vraag kan deze woensdagavond aan bod komen. Laten we elkaar informeren over wat we nu al weten, dit delen en met deze kennis iets bijdragen aan onze directe omgeving en gezondheid.

Doel

We verwachten dat de gekozen programma opzet een mooie en open interactie tussen sprekers, inwoners en andere betrokkenen oplevert. Uitgenodigd en/of aanwezig zijn ook vertegenwoordigers van de gemeente, it Wetterskip, de branche organisatie KAVB, Dorpsbelang Wijckel, Stichting Gaasterland Natuurland en de Friese Milieufederatie.

Interesse? Kom op woensdag 9 maart om 19.45 uur naar dorpshuis Irene in Wijckel en praat of luister mee.

Résumerend
Inloop is vanaf 19.15 uur.
Aanmelden kan vóór 5 maart bij dorpsbelang via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.