Samen Sterk Tegen Corona is een nieuw initiatief dat moet gaan zorgen voor positiviteit en verbroedering in deze onzekere tijd.

Nieuw initiatief voor lokale verbroedering: ‘Samen Sterk Tegen Corona’

Middels een grote poster, die op het raam geplakt kan worden, kan men naar buurtgenoten communiceren hulp nodig te hebben óf juist laten blijken iemand te willen helpen

Coronaposter GroenCoronaposter Rood

We kunnen er niet meer onderuit, het Corona-virus grijpt nog steeds om zich heen. Door de regering is er een aantal drastische maatregelen genomen om te voorkomen dat het virus zich in rap tempo verder verspreidt. Maatregelen die nodig zijn om samen de strijd tegen Corona aan te gaan.

Hoe het virus zich verder gaat ontwikkelen is voor iedereen onduidelijk. Omdat in een onzekere tijd als deze positiviteit in de vorm van een vriendelijke daad veel kan betekenen, is het Samen Sterk Tegen Corona initiatief gestart. Dit initiatief houdt in dat we laten zien dat we samen de strijd tegen Corona aangaan, dat we er voor elkaar zijn, ofwel: samen sterk staan. Een stukje verbroedering door te laten blijken dat je klaar staat voor je buurman of buurvrouw die misschien wel wat hulp kan gebruiken. Een boodschapje, de hond uitlaten, het posten van een brief of gewoon even een beetje aanspraak. Iets kleins kan voor iemand namelijk iets heel groots betekenen. 

Twee invalshoeken

De basis van het initiatief is een grote A3 formaat poster. Deze speciale ‘Samen Sterk Tegen Corona’ poster kent twee kanten. De ene zijde van de poster laat zien dat men hulp aanbiedt voor degenen die het nodig hebben, de andere zijde communiceert juist dat men wel wat hulp kan gebruiken. Omdat het RIVM nadrukkelijk heeft aangegeven sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden, kan men een telefoonnummer invullen op de poster waarop men bereikt kan worden. Zo kan telefonisch worden besproken wat de wensen zijn. 

Gratis posters

Op de Foto Martijn ten Pas

Laat zien dat je meedoet in de strijd tegen Corona. De ‘Samen Sterk Tegen Corona’ poster bestel je (voor jezelf of voor jouw naaste) helemaal gratis via www.samensterktegencorona.nl

Samen Sterk Tegen Corona is een initiatief van www.dwcprint.nl uit Groningen

Joomla templates by a4joomla