Op woensdag 1 februari 2023 is de eerste bijeenkomst gehouden voor het buurttuin initiatief Sleat-Wikel.

Op 1 februari werd de eerste bijeenkomst georganiseerd om een gezamenlijke buurttuin te realiseren voor Sloten en Wijckel.

Na de oproep van Sandra Put en Tanja Kombrink in de Wikelflecht en de Stadsomroeper werd er veel en enthousiast gereageerd.
De bijeenkomst werd georganiseerd in dorpshuis Irene. Er kwamen 23 mensen op af, 2 konden er die avond niet bij zijn, en Henk Luyckx was er namens Griene Romte. Iedereen is enthousiast om met elkaar de buurttuin te realiseren, het liefst tussen Sloten en Wijckel. Om die reden is men dringend op zoek naar grond.

Werkgroepen

Er zijn na de bijeenkomst 3 werkgroepen samengesteld:

  • Organisatie & FinanciĆ«n
  • Locatiebepaling
  • Tuinontwerp & Beheer.

Er wordt achter de schermen hard gewerkt. Op 12 april staat een volgende bijeenkomst gepland en dan wordt er weer verder gekeken. Hopelijk is er dan zicht op een stuk grond en kunnen de plannen verder worden uitgerold. Dit houdt onder andere in dat er subsidies moeten worden aangevraagd.

Presentatie

Klik op de afbeelding hieronder om de presentatie van de bijeenkomst te bekijken (pdf)

presentatie buurttuin sleat wikel

Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij Sandra of Tanja via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Joomla templates by a4joomla